fórum
Pokud zde jste poprvé, určitě si přečtěte pravidla.
Seznam diskusních fór - Správní rada : 
NÁVRH STANOV NA VALNOU HROMADU
Autor: Jan Franta (IP zapsáno)
Datum: 24.04.2008 16:00

Vážení členové Darwiniany,
pozorným z Vás asi neuniklo hned dvojí pozvání na setkání Valné hromady na stránkách Trifida. Na programu je mimo mnoha lákadel Botanické zahrady v Liberci také schválení nových stanov. Jak jde čas, ukázaly se totiž stávající stanovy jako zastaralé a trochu pokulhávající v dnešní džungli občanských společností. Rozhodli jsme se je oprášit a zrekonstruovat, aby lépe charakterizovaly naši společnost a vyhovovaly našim potřebám.
Posledních pár týdnů probíhající mailová komunikace ve Správní radě vyvrcholila včerejším společným jednáním, kde jsme dopilovali verzi, kterou bychom Vám rádi nabídli v "připomínkovém řízení".
Na fóru v sekci určené výhradně pro členy máte možnost si stáhnout novou verzi stanov a přečíst si ji. Budeme rádi, když se k ní vyjádříte s případnými věcnými připomínkami. Využijte k tomu, prosím, výhradně mailovou adresu info@darwiniana.cz. Diskusi na fóru nebudeme otevírat z důvodů praktických i časových.
Na Vaše připomínky se těšíme na uvedeném mailu do 5. května. Poté je na Správní radě všechny pečlivě prostudujeme, abychom je případně zapracovali do konečné verze stanov. Na každý Váš podnět odpovíme. Kolem 10. května vystavíme na fóru "opřipomínkovanou" verzi stanov, o které bychom v Liberci rádi hlasovali. Pokud v ní najdete nějaký rozpor, budete mít pochopitelně možnost ještě na libereckém setkání vznést připomínky.
Když jsme nové stanovy připravovali, nutno říci, že jsme neleželi v žádných právních normách a dokumentech. Spíš jsme vycházeli z praxe a ze zkušeností svých, případně posbíraných. Sporné procesní záležitosti jsme konzultovali s odborníky. Chtěli jsme stanovy maximálně stručné a praktické, ale přitom jsme se snažili pamatovat také na nejrůznější krizové situace, které by mohly nastat. Šlo o to, aby selský rozum bral vrch nad vychytralými právními kličkami a spekulacemi. Přes to Vás třebas napadne něco, co jsme opomenuli. Budeme rádi za Vaše připomínky, koneckonců Darwiniana je společností nás všech.

Jan Franta

Re: NÁVRH STANOV NA VALNOU HROMADU
Autor: Michal Rubeš správce webu (IP zapsáno)
Datum: 24.04.2008 16:17

A tady je odkaz ze kterého si můžete stáhnout návrh stanov.



http://www.termiter.cz/dokuwiki/_media//logo.png
Michal



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Michal Rubeš (24.04.2008 16:24)

Re: NÁVRH STANOV NA VALNOU HROMADU
Autor: Jan Franta (IP zapsáno)
Datum: 15.05.2008 23:02

Zdravím všechny členy Darwiniany,
vzhledem k tomu, že jsme dosud nezaznamenali žádnou připomínku k návrhu stanov, zůstává původní návrh (na nějž je v tomto vlákně odkaz) v platnosti. Pokud nedy na setkání Valné hromady nepřijde nikdo s žádnou další připomínkou, budeme hlasovat o přijetí tohoto návrhu.

Těším se se všemi na viděnou v sobotu. Snad mohu prozradit těm, kteří se nemohou dočkat, že nás čeká mimo jiné dloouhá botanická výprava do Mexika. To, že nás na ni vezme dr. Studnička snad netřeba připomínat. Takže hurá do Liberce! O zážitky nebude nouze.
Jan Franta



Toto fórum je dočasně otevřeno pouze ke čtení. Prosím, zajděte sem zase později.

Toto fórum můžete také odebírat mailem. Stačí poslat prázdný mail na forum_masozravky-subscribe@darwiniana.cz a odpovědět na odpověď.
Odhlásit se můžete stejným postupem přes adresu forum_masozravky-unsubscribe@darwiniana.cz.
Příspěvky do diskuze není (zatím) možné posílat poštou! Použijte web!

This forum powered by Phorum.
rss