Darwiniana

Seznam diskusních fór - Oznamka : 
Cocktail Carnyvore
Autor: Tomáš Caska (IP zapsáno)
Datum: 14.08.2009 14:02

Ahoj, v novém vydání časopisu Barlife je recept na jeden velice zajímavý cocktail.
[www.dimerestaurantes.com]
Ingredience:
7 poupat rosdtliny Szechuan button (nevím co se pod tím myslí)
2 cl jahodového pyré
2 cl čerstvé limetové šťávy
2 cl marakujové šťávy
2 cl papájové šťávy
1 cl vodky infuzované chilli papričkou
4 cl pisca

Ingredience mixujte v nožovém mixéru přibližně minutu, přelijte do lahve a nechte v lednici vychladit na 1- 2 °C. Do koktejlky nasypte hrubý hnědý třtinový cukr a do něj zabořte láčku. Vychlazenou směs z ledničky v lahvi řádně protřepejte a dávkujte přímo dovnitř láčky. Přidejte brčko do láčky a hned servírujte.

Teda nevím jestli bych se napil, když člověk ví jak to vypadá po rozložení kořisti, ale je to rozhodně velice zajímavý způsob servírování.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Tomáš Caska (14.08.2009 14:03)

Přílohy: carnyvore.jpg (11.5KB)  
Re: Cocktail Carnyvore
Autor: Karlos (IP zapsáno)
Datum: 14.08.2009 14:17

Víděl bych to spíš na pořádnou konev N. rajah nebo truncata a láčky důkladně propláchnout před dávkováním.

Re: Cocktail Carnyvore
Autor: Leoš Kohoutek (IP zapsáno)
Datum: 14.08.2009 15:15

Heh, už se to dostává i k nám smiling smiley ve své domovině místní obyvatelé plní láčkovky náplněmi podobně jako my třeba rýží či masem papriky ...

S přátelským pozdravem Leoš Kohoutek



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Leoš Kohoutek (14.08.2009 15:16)

Re: Cocktail Carnyvore
Autor: Jaroslav Rajsner (IP zapsáno)
Datum: 14.08.2009 17:24

Před dvěma lety se jednoho večera při konání výstavy v nepříliš vzdálené hospůdce od skleníků pil z láčky Absinth. Nechal se kolovat a jak to bylo působivé...

Jarda R.

ICQ: dva nula nula devět devět osm osm sedm sedm

http://www.masozravky-kendy.xf.cz/kapky.jpg



Toto fórum je dočasně otevřeno pouze ke čtení. Prosím, zajděte sem zase později.

This forum powered by Phorum.
rss