Ahoj, v novém vydání časopisu Barlife je recept na jeden velice zajímavý cocktail.
[
www.dimerestaurantes.com]
Ingredience:
7 poupat rosdtliny Szechuan button (nevím co se pod tím myslí)
2 cl jahodového pyré
2 cl čerstvé limetové šťávy
2 cl marakujové šťávy
2 cl papájové šťávy
1 cl vodky infuzované chilli papričkou
4 cl pisca
Ingredience mixujte v nožovém mixéru přibližně minutu, přelijte do lahve a nechte v lednici vychladit na 1- 2 °C. Do koktejlky nasypte hrubý hnědý třtinový cukr a do něj zabořte láčku. Vychlazenou směs z ledničky v lahvi řádně protřepejte a dávkujte přímo dovnitř láčky. Přidejte brčko do láčky a hned servírujte.
Teda nevím jestli bych se napil, když člověk ví jak to vypadá po rozložení kořisti, ale je to rozhodně velice zajímavý způsob servírování.
Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Tomáš Caska (14.08.2009 14:03)