Darwiniana

Seznam diskusních fór - Darwiniana : 
Volby
Autor: Zdeněk Žáček čestný prezident společnosti (IP zapsáno)
Datum: 09.06.2009 14:48

Vážené členky a členové Darwiniany,

do valné hromady členské základny zbývají necelé 4 dny. Jak všichni z našich info-zdrojů dobře víte, setkáme se tuto sobotu v prostorách PřF University J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Toto setkání je při této příležitosti spojeno mimo jiné také s volbami členů do vedoucího týmu. A právě u tohoto bodu bych se rád zastavil a sdělil Vám k němu několik svých předběžných poznámek. Tyto poznámky Vám mají vytvořit rámcovou představu, v jakém stavu se nachází nynější vedoucí tým „D“ a jakou sestavu Vám navrhuje do dalšího období.
V mezidobí předešlých a nadcházejících voleb pracoval Vámi původně zvolený tým v této sestavě:
Prezident: Zdeněk Žáček
Vice-prezidentka: Jana Rubešová
Členové Správní rady (SR):
Rosťa Kracík, Jan Franta, Štefan Puhalla, Patrik Hudec, Josef Mazurek
Během funkčního období však došlo k některým změnám:
Z rodinných důvodů odstoupil R. Kracík, pro názorové neshody s ostatními členy výkonného týmu podal demisi Jan Franta, ze soukromých důvodů rezignoval na svou funkci J. Mazurek a pro soukromou vytíženost nás opustil i Š. Puhalla.
Na poslední VH byl navržen do SR a schválen Michal Kouba, který tak nahradil J. Mazurka.
Vedoucí tým „D“ má tedy aktuálně toto zeštíhlené složení:
Prezident: Z. Žáček, viceprezidentka J. Rubešová, členové SR: P. Hudec, M. Kouba. Je férové dodat, že velmi vydatně se po celé funkční období vedoucí tým opíral o spolehlivou a permanentní pomoc konkrétních externích spolupracovníků blízkých okruhu oficiálně zvoleného týmu. Díky nim bylo možné pružně kompenzovat nečekané výpadky a odchody a udržet výkonnost vedoucího týmu na konstatní úrovni. Abych byl konkrétní, tak zmiňuji: M. Rubeše, J. Vaňka, L. Bartáka, K. Královou, K. Braunovou, J. Bronce a Adama Velebu. Pro úplnost dodávám, že velkým přínosem byla a trvá spolupráce také s externími spolupracovníky, kteří na rozdíl od již uvedených kolegyň a kolegů, nejsou členy „D“. Těmi nejvýraznějšími jsou pánové J. Neubauer a M. Macák.
Uvedená fakta vedla dosavadní tým k jeho rekonstrukci a dovoluje si Vám již zde předložit ke zvážení před sobotními volbami jeho konkrétní sestavu jako celek. Dle stanov může mít SR více členů a čím méně členů má, tím je její výkonnost ohroženější. Proto do SR navrhujeme více kandidátů než tomu bylo v minulosti.
Vedoucí tým navrhovaný ke schválení na VH dne 13.6.2009:
Prezident: Z. Žáček
Vice-prezident: P. Hudec (kolegyně J. Rubešová se rozhodla na tuto funkci nekandidovat a postoupit ji právě P. Hudcovi)
Členové SR:
J. Rubešová, M. Kouba, K. Králová, A. Veleba, J. Bronec a J. Vaněk

Tato soupiska nemusí nutně splňovat právě Vaše představy o vedoucím týmu „D“. Je-li tomu tak a v členské základně „D“ existuje aktuálně akceschopná opoziční frakce, která by ráda prosadila jinou skladbu členů vedení, pak je třeba vytvořit konkrétní protikandidátku (protikandidátky), o níž (o nichž) by bylo možné hlasovat stejně jako o té výše uvedené.
Povšechný cíl, jeho naplňování a vize dalších perspektiv „D“ jsou v interpretaci námi navrhovaného vedoucího týmu „D“ konstantní a lze si je buď dohledat na našich stránkách a nebo je posoudit z dosavadních aktivit a realizací.

Díky za pozornost a Těším se na Vás v sobotu na VH v Ústí nad Labem, pokud možno v co nejhojnějším počtu.

Dne 9.6. 2009,
Zdeněk Žáček, prezident Darwiniany



Toto fórum je dočasně otevřeno pouze ke čtení. Prosím, zajděte sem zase později.

This forum powered by Phorum.
rss