Darwiniana

Seznam diskusních fór - Oznamka : 
Nová kniha--Orchideje
Autor: SISI (IP zapsáno)
Datum: 21.05.2007 15:55

Chci poprosit o názor neměl jste v ruce někdo tuto knihu ? [www.knihy.cpress.cz]
Jde mě o to --Kniha je to krásná. Jde hlavně o encyklopedii 15OO orchidejí o pěstování tam prý ???není nic, co by začátečník nevěděl. To info mám z jiného webu tak se ptám --jestli chci knihu co mě něco má dát -zkušenosti návody o pěstování atd.-má to smysl? je kniha přínosem nebo jen barevné obrázky a pěkný papír ?Samozřejmě nej by bylo si ji někde prohlédnout ale to jsem ještě nezkoušelaeye rolling smileyconfused smiley

Re: Nová kniha--Orchideje
Autor: SISI (IP zapsáno)
Datum: 29.05.2007 08:56

Hm....tak nikdo ji nemá ??? Osobně si myslím že bude asi o ničem--nemusím mít pravdu ještě jsem knihu nevidělaconfused smiley

Re: Nová kniha--Orchideje
Autor: Corelli A. (IP zapsáno)
Datum: 29.05.2007 09:48

SISI: prohlížel jsem anglickej origoš ještě před překladem. Myslím, že je to dobrá knížka pro začátečníka, anebo pro člověka, co má tyhle kytky rád a nevyhledává špeky. Hodně hybridů, řekl bych. Málo botaniky a botanických údajů. Jo, je v knohovně ČOSu pro členy.
Hodně pěknejch fotek, na křídě, cena tomu odpovídá. Je to encyklopedie, takže nehledej zevrubné popisy k pěstování. občas drhne překlad, ale v kterém překladu ne. Asi tak. Sám bych si ji nekoupil, ale možná ji dostanu místo bot jako dárek k narozeninám. To se uvidí.

Re: Nová kniha--Orchideje
Autor: SISI (IP zapsáno)
Datum: 29.05.2007 10:23

Corelli A.
Dík za názor popisy k pěstování nějaké podrobnější bych potřebovala něco si ted dávám přeložit z netu -to bude nejlepší .S tou knihovovnou ČOSu -mám to v plánu až budete mít nějakou akcičku o papučích,zatím jedu 6.června do Orchidea klubu Brno no tak uvidíme.Chlape měj se čausík.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil SISI (29.05.2007 10:24)



Toto fórum je dočasně otevřeno pouze ke čtení. Prosím, zajděte sem zase později.

This forum powered by Phorum.
rss