Darwiniana

Seznam diskusních fór - Masožravky venku a v přírodě : 
Lokality MR na Floridě
Autor: Petr Vacek (IP zapsáno)
Datum: 04.12.2008 12:09

Chystám se na Floridu, neznate prosimvas nekdo nejake lokality MR na Floride.
Diky

Re: Lokality MR na Floridě
Autor: Adam Veleba člen správní rady (IP zapsáno)
Datum: 04.12.2008 18:00

Najdi si v archivu Trifida čísla z roku 1996 (myslím), je tam perfektní seriál článků o putování za MR (hlavně sáry) po Americe a myslím, že Florida je tam taky zmiňovaná.

Re: Lokality MR na Floridě
Autor: Petr Vacek (IP zapsáno)
Datum: 05.12.2008 15:22

To je zajimavy clanek, bohuzel bez popisu mist, dokonce to tam je vylovene napsano. Ja bych potreboval detailni popis lokality, protoze nejake hledani lokality jako u nas, to neprichazi v uvahu, jednak kvuli vzdalenostem, casu a jednak kvuli nebezpeci co tam na cloveka z travy vyleze. Bohuzel jsem se nesetkal s pochopenim, jeste vetsi fobie nez u nas.

Re: Lokality MR na Floridě
Autor: Adam Veleba člen správní rady (IP zapsáno)
Datum: 05.12.2008 19:57

Myslíš místní? To asi jo... Američané jsou orientovaní do měst, cokoli ostatního je podle nich nebezpečné. Nejsem si jistý, kde by se daly nějaké informace sehnat, ale pokud víš přesné místo, kde se budeš pohybovat, zkus si najít nějakou místní botanickou či ochranářskou instituci a napsat jim email. Možná se najde nějaký ochotný jedinec, který ti dá vědět, kde hledat.
No a když nic nepomůže, zkus se spolehnout na štěstí. Neboj se opatrně prohledávat potenciálně zajímavá místa, nemyslím, že by se tam mohlo vyskytnout něco až tak nebezpečného, proti čemu by ses neubránil pevnými botami, dlouhými kalhotami z pevného materiálu a nějakým klackem grinning smiley



Toto fórum je dočasně otevřeno pouze ke čtení. Prosím, zajděte sem zase později.

This forum powered by Phorum.
rss