Darwiniana

Seznam diskusních fór - Trifid a Chramst! : 
Snížení periodicity Trifida na 2 čísla ročně a úprava výše členství & předplatného počínaje 2015
Autor: Patrik Hudec prezident společnosti (IP zapsáno)
Datum: 29.11.2014 18:25

Vážení členové a odběratelé TRIFIDa.

Nějaký čas se potýkáme jak s nedostatkem materiálů do TRIFIDa, tak s jeho sazbou, což vede mj. ke skluzu ve vydávání časopisu. Nepodařilo se nám najít dlouhodobé, koncepční řešení tohoto problému, a proto jsme nuceni snížit od 2015 počet čísel na dvě ročně ze současných čtyřech. Tím se uleví jednak autorům, redakčnímu týmu i dalším spolupracovníkům a rovněž nebudeme muset jít např. cestou horší úrovně obsahu. Snížení počtu vydání samozřejmě promítneme do nižší ceny těm, kteří TRIFIDa odebírají v papírové podobě.

Od roku 2015 bude nově roční předplatné za dvě čísla a členství s papírovým časopisem 250 Kč (nyní shodně 400 Kč), pro členy věkem do 16 let a důchodce 170 Kč (nyní 200 Kč). Členství s elektronickým odběrem ve formátu PDF zůstává beze změny 150 Kč.

Doufáme, že tento nepopulární krok přijmete s pochopením. Informaci o změně najdete také v T3&4/2014, na kterém aktuálně usilovně pracujeme. Kdo už na rok 2015 zaplatil a je tedy v přeplatku, případně si za těchto podmínek nepřeje být v příštím roce nadále členem a chce peníze vrátit, prosím napište na info@darwiniana.cz, jakým způsobem a na jaký účet vyrovnáme rozdíl .
Časem zbylé z vás oslovím osobně, stejně tak, pokud z jakéhokoli důvodu obdržíme platbu podle původního "ceníku".

Za Správní radu, Patrik Hudec



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Patrik Hudec (05.04.2015 16:23)



Toto fórum je dočasně otevřeno pouze ke čtení. Prosím, zajděte sem zase později.

This forum powered by Phorum.
rss