Darwiniana

Seznam diskusních fór - Oznamka : 
picture book about South Africa
Autor: Christian Dietz (IP zapsáno)
Datum: 29.04.2010 21:44

Ahoj,

jak někteří z vás možná zaznamenali, minulý rok jsem spolu s dalšími německými pěstiteli MR procestoval západní Kapsko v Jižní Africe. Na fóru www.cpukforum.com jste mohli některé z mých fotografií vidět. Reakce byly velmi pozitivní, byli jsme dokonce požádáni, jestli bychom nechtěli některé fotografie dát dohromady jako knihu. Rozhodli jsme se tento projekt uskutečnit a vydat knihu v limitovaném počtu.

Momentálně je kniha téměř hotová. Chybí nám už jen dourčit několik rostlin a pevně doufám, že během tří týdnů půjde do tisku.

Základní informace o knize:
Formát 21x21 cm, tvrdé desky, 206 plně barevných stran (z toho 198 stran s fotkami). Kniha bude obsahovat 330 fotografií z Jižní Afriky, kromě masožravých rostlin (setkali jsme se se všemi druhy, které se v tomto regionu vyskytují, kromě D. ramentacea) to budou další rostliny a krajina. Textu bude jen velmi málo, ne více než 2 řádky na stranu a ne na všech stranách, bude psán anglicky.

Z masožravých rostlin můžete vidět tyto druhy:

Drosera alba
Drosera aliciae
Drosera capensis
Drosera glabripes
Drosera curviscapa
Drosera esterhuyseniae
Drosera admirabilis
Drosera cistiflora (lots of different forms)
Drosera trinervia
Drosera regia
Drosera ericgreenii
Drosera cuneifolia
Drosera hilaris
Drosera pauciflora
Drosera sp. Nieuwoudtville
Drosera slackii

Roridula dentata
Roridula gorgonias

Utricularia bisquamata

(a doufám, že jsem na žádnou nezapomněl)

Abyste měli o stylu knihy lepší představu, můžete si na následující adrese prohlédnout náhled přibližně 20 stran:

[www.utricularia.net]

Budeme (pokud nedojde k něčemu neočekávanému) schopni prodávat knihu za 35 euro (což jsou náklady na tisk!). Poštovné z Německa bude pravděpodobně 5 euro (pokud byste věděli o levnějším způsobum, dejte mi prosím vědět!).

Pokud byste měli o výtisk zájem, dejte mi vědět soukromou zprávou (anglicky či německy prosím). Jelikož celý podnik financuji sám, nebudu tisknout větší množství kopií, než kolik budu schopen najisto prodat. To znamená, že pokud máte o knihu zájem, měli byste mi dát předem vědět, jinak nemůžu slíbit, že se na vás dostane.

Pokud máte nějaké otázky, bez obav se ptejte!

Christian

P.S.: Sorry, but i cannot speak or write any czech. Many thanks for translating this text for me, Adam! If you wish to contact me, please do not hesitate!

Re: picture book about South Africa
Autor: Christian Dietz (IP zapsáno)
Datum: 13.05.2010 10:27

Hi,

the book is so far ready, the files have been sent to the printing company. I have written an Email to everyone who expressed an interest in my book. Should i have missed someone, please let me know!

http://www.utricularia.net/buch/cover.jpg

Preview:
[www.utricularia.net]

Christian

Re: picture book about South Africa
Autor: Christian Dietz (IP zapsáno)
Datum: 14.06.2010 08:27

Hi,

the books will arrive here tomorrow. I have written an Email to everyone who has done a preorder yesterday. In case, that anyone did not get an Email, please let me know as soon as possible.

Christian

Re: picture book about South Africa
Autor: Adam Veleba člen správní rady (IP zapsáno)
Datum: 08.10.2010 20:56

Christian mě požádal o update - chystá se dotisk této knihy. Někteří jste ji mohli vidět u mě na výstavě, takže pokud se vám líbila, máte možnost, stačí se Christianovi ozvat.
Adam

Re: picture book about South Africa
Autor: Christian Dietz (IP zapsáno)
Datum: 28.11.2010 09:58

Hi,

the new books will most likely arrive tomorrow. This time i have ordered some extra copies, so if anyone is interested in one or more books, please let me know. You can find some more information about the book here:

[www.utricularia.net]

Christian



Toto fórum je dočasně otevřeno pouze ke čtení. Prosím, zajděte sem zase později.

This forum powered by Phorum.
rss