fórum
Pokud zde jste poprvé, určitě si přečtěte pravidla.
Seznam diskusních fór - Realizační tým : 
EEE 2011 Liberec
Autor: Jana Rubešová (IP zapsáno)
Datum: 16.03.2008 20:24

ZDarwi všem,
Darwiniana požádala oficiálně přes Yahoo konferenci a také mailově představitele ostatních evropských masožravých organizací o přidělení termínu 2011 pro konání EEE. S RNDr. Miloslavem Studničkou jsme předjednali možnost uspořádat tuto akci v BZ Liberec. Darwiniana bude mít ze strany BZ Liberec plnou podporu a vzhledem k tomu, že na této akci hodláme oslavit také 20-té narozeniny Darwiniana, doufáme, že půjde o ojedinělý zážitek.

Čekáme na oficiální vyjádření a v mezidobí dělám průzkum mezi evropskými pěstiteli na fóru CPUK, jak by se jim myšlenka konání EEE v Liberci líbila.

Janina

Re: EEE 2011 Liberec
Autor: Michal Rubeš správce webu (IP zapsáno)
Datum: 17.03.2008 10:02

Také byla spuštěna informační stránka v angličtině.

Návštěvníky krátce seznamuje se společností, s jejím zaměřením a činností.

Dále prezentuje náš záměr uspořádat EEE 2011 v Liberci.
Rovněž ukazuje, jakým způsobem jsme se zhostili EEE 2005 v pražských botanických zahradách, na kterou mnozí rádi vzpomínají, a která nastavila vysokou laťku všem dalším EEE. smiling smiley



http://www.termiter.cz/dokuwiki/_media//logo.png
Michal

Re: EEE 2011 Liberec
Autor: Jana Rubešová (IP zapsáno)
Datum: 31.03.2008 22:22

ZDarwi,
v mailové EEE konferenci napsal pan Wouter Noordeloose 19. března, že nemá s Darwinianou jako pořadatelem žádný problém, pokud tedy ostatní nemají problém.

Rita, představitelka italské AIPC, požádala o osvětlení situace s existujícími dvěma společnostmi v ČR. Stručně jsem odpověděla, že v září proběhly volby do správní rady Darwiniana a opozice, která se neprosadila si poté založila svou vlastní společnost.

Poté napsal reakci pan Fabio d´Alessi, že situace v ČR je pravděpodobně velmi složitá - dvě společnosti chtějí pořádat (v této době ale ještě Nespokojení oficiální žádost nepodali) EEE 2011, on osobně zná p. Páska, zná i Darwiniana, a podle něj by bylo nejlepší, aby se obě společnosti spojily zpět do jedné, protože náš zájem by nás měl spojovat a ne rozdělovat. Momentálně ovšem hlavně nechce, aby EEE byla ohrožena nějakými interními boji.
Ubezpečila jsem ho, že jsme rozhodně pro nekonfliktní řešení, a že by bylo dobré, aby druhá společnost tedy také požádala o pořádání a přednesla svůj návrh, pak by se dal vybrat celkově přínosnější.

Dnes pan Pásek podal žádost o EEE 2011 a nabízí místo konání v Pražské botanické zahradě v Troji. Nyní jsou tedy oba návrhy předloženy k rozhodnutí.

Janina



Toto fórum je dočasně otevřeno pouze ke čtení. Prosím, zajděte sem zase později.

Toto fórum můžete také odebírat mailem. Stačí poslat prázdný mail na forum_masozravky-subscribe@darwiniana.cz a odpovědět na odpověď.
Odhlásit se můžete stejným postupem přes adresu forum_masozravky-unsubscribe@darwiniana.cz.
Příspěvky do diskuze není (zatím) možné posílat poštou! Použijte web!

This forum powered by Phorum.
rss