Darwiniana

Seznam diskusních fór - Technika : 
Květináč/rosení pro Mucholapku
Autor: marcus (IP zapsáno)
Datum: 20.04.2014 21:41

Omlouvám se za se nedostatečně nastudovaná fóra a stránky ale čím více po nich koukám tím více rozdílných informací mám (třeba RVV - jedna stránka 40 - 60% jinde zase 60-80% mám mucholapku, z Hobby, musím akutně přesadit - [www.youtube.com] toto video by jako návod zdejší pěstitelé doporučili?

Tvar květináče, jestli je lepší hranatý, samozřejmě celkově větší. A rosení, na jedné stránce s odbornou tématikou píšou že květina nepotřebuje rosení, jinde že bezmála dvakrát denně, a stačit bude klasický ruční, na balkoně okno na západ smiling smiley (moje první květina) děkuji a krásné Velikonoce grinning smiley

Re: Květináč/rosení pro Mucholapku
Autor: Jan Müller (IP zapsáno)
Datum: 20.04.2014 21:50

Nejlěpší si bude přečíst úvod do pěstování zde na webu a nebrat to stejně doslova, pro mucholapku momentálně vyhodit ven do podmisky vodu a hotovo.

K Vašemu minulému příspěvku ohledně substrátu. Moc to řešíte na většinu základních MR stačí bohatě jakákoliv rašelina běžně ke koupení v bauhausu a podobně s nějakým poměrem písku. At si pořídítě rašelinu odkud chcete nikdy nezaručíte naprostou kvalitu, je to nemožné.

Re: Květináč/rosení pro Mucholapku
Autor: marcus (IP zapsáno)
Datum: 20.04.2014 22:06

Asi ano, upřímně se spíše divím že jsem nedostal ban ale díky smiling smiley



Toto fórum je dočasně otevřeno pouze ke čtení. Prosím, zajděte sem zase později.

This forum powered by Phorum.
rss