Darwiniana

Seznam diskusních fór - Darwiniana : 
nový projekt
Autor: Jan Tesař (IP zapsáno)
Datum: 30.08.2012 11:48

Dobrý den,
rád bych se vás zeptal zda li nechistáte nějaký nový projekt, něco jako JNN. Děkuji, dlouho se nějaký takový projekt nekonal. Proto se ptám.

Re: nový projekt
Autor: Jakub Štěpán člen správní rady (IP zapsáno)
Datum: 30.08.2012 13:43

Projekt jako JNN teď neplánujeme (nebo o tom aspoň nevím). Samotné JNN by snad mohlo mít nějaké pokračování, jen je třeba domluvit se s Michalem Koubou, který do projektu dodával rostlinný materiál smiling smiley. Iniciativě se meze nekladou.

V současné době se soustředíme hlavně na Mapku lokalit MR, na nová čísla Trifida, v plánu je oprášit výlety za masožravkami do přírody (příští rok) a další věci smiling smiley. Samozřejmě stále jsou tu projekty jako je VAMR nebo videa o MR, ve kterých je stále co dělat.

_______________________________________________________
web growlist nabídka MR | jakubstepan@jakubstepan.com | Facebook

Re: nový projekt
Autor: Jan Tesař (IP zapsáno)
Datum: 30.08.2012 18:23

Díky za odpověd.

Re: nový projekt
Autor: Miloslav Macháček (IP zapsáno)
Datum: 30.08.2012 18:46

Taky by nebylo špatné "udělat" někdy v budoucnu zase "výlet" do BZ v Liberci s komentáři Dr. Studničky - bylo to kdysi součást valné hromady jestli se nepletu (???). Chápu, že to je organizačně náročné a asi bych chtěl moc, ale podle fotek ze zákulisí BZ to byl fajn zážitek pro tehdejší účastníky smiling smiley

Výlety za MR přeci nemusí být jen za MR, ale třeba i za jinými zajímavými rostinami. Určitě bych se zúčastnil winking smiley pokud by to byl nějaký rozumný víkendový termín samozřejmě.

__________________________
---Slávek---
email: slavek(zav.)mh2net(.)net
[i]Pěstované:Darwiniana nebo CPUK
Sbírka - fotky naleznete někde tu: Fotky

Re: nový projekt
Autor: Martin Dlouhý člen správní rady (IP zapsáno)
Datum: 31.08.2012 16:39

Ahoj Slávku, výlety za masožravkami budou příští rok. Je to v plánu! A samozřejmě budou k vidění i zajímavé nemasožravé rostliny. Termín se dohodne hromadně, aby se mohlo zúčastnit co nejvíce lidí smiling smiley



Toto fórum je dočasně otevřeno pouze ke čtení. Prosím, zajděte sem zase později.

This forum powered by Phorum.
rss