Darwiniana

Seznam diskusních fór - Obchodni informace : 
Hromadná objednávka od Lowrieho
Autor: Mirek Zacpal (IP zapsáno)
Datum: 27.11.2012 09:42

Zdravím všechny příznivce masožravých rostlin. Rok se s rokem sešel a je tu nová objednávka z Australské flory. Kdo budete mít zájem, určitě se připojte.
Předem chci jen zdůraznit pár technických záležitostí a zkušeností z předešlých let. Rozhodně doporučuji hlízy hlíznatých rosnatek a gemmy od trpaslíků. Se semeny nemáme příliš dobré zkušenosti.
Hromadnou objednávku děláme kvůli platbě a poštovném. Peníze posíláme přes Western Union (bohužel). Pokusím se s ním domluvit jinou variantu platby, ale myslím si, že zůstane u WU. V každém případě v průměru se za převod platí okolo 2500 Kč. Částku budu rozpočítávat podle počtu lidí, nikoliv procentuálně na základě výše objednávky. Obojí má své výhody i nevýhody, ale takto jsem to pro letošek stanovil. I z tohoto důvodu doporučuji si vzít víc rostlin, než jednu. Cena za poštovné bude záležet na velikosti balíčku.
Případné dotazy mi posílejte na mail, rád vám je zodpovím. Uzavírka objednávek zatím není dána, ale minulý rok jsme ji měli někdy na začátku Nového roku.
Katalog pošlu mailem.

Mirek Zacpal
m.zacpal@centrum.cz
728 884 024



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Mirek Zacpal (27.11.2012 09:43)



Toto fórum je dočasně otevřeno pouze ke čtení. Prosím, zajděte sem zase později.

This forum powered by Phorum.
rss