Darwiniana

Seznam diskusních fór - Darwiniana : 
Valná hromada + přednáška: sobota 11. června dopoledne
Autor: Patrik Hudec prezident společnosti (IP zapsáno)
Datum: 31.05.2016 22:26

U příležitosti konání Výstavy [www.darwiniana.cz] rovněž zveme členskou základnu spolku Darwiniana na Valnou hromadu.

Sejdeme se první sobotu konání výstavy, tzn. 11. června v 10.00 přímo v prostorách expozice v horním skleníku BZ UK Na Slupi v Praze.
Poté se přesuneme stejně jako předešlé roky do zasedací místnosti Botanické zahrady. Řekneme si něco krátce k provozním záležitostem, zodpovíme případné dotazy a po půl jedenácté by se slova ujal Martin Zoun, který by pojednal o svých dlouholetých zkušenostech s venkovním pěstováním, doprovázeno zajímavými poznatky z historie.
Kdo už se v minulosti nějaké přednášky pana Zouna účastni, určitě si vybaví, že vypráví poutavě a o obecném pěstování toho ví opravdu hodně, takže se můžete dozvědět mnoho užitečných postřehů. Časově předpokládáme, že oběd zvládneme na dvanáctou, čímž odstartujeme neoficiální, volnou část programu.

Za Správní radu předesílám, že patrně nebude na pořadu dne nic zásadního k řešení. Nicméně Valná hromada skýtá pro členskou základnu ideální příležitost pro komunikaci s vedením a řešení případných problémů a realizaci nápadů. Takže pokud máte něco na srdci, jste v sobotu samozřejmě vítáni. Bude-li váš podnět vyžadovat nějakou hlubší přípravu, bude nejlepší, pokud jej avizujete dopředu – ať už zde na fóru, anebo na info@darwiniana.cz, abychom jej případně mohli zpracovat a připravit si nějaké podklady pro věcnou debatu.

Těšíme se na vaši účast!

Kontakt pro případ nouze a zbloudilé: 724 715 717



Upraveno 2 krát. Naposledy upravil Patrik Hudec (13.06.2016 22:21)



Toto fórum je dočasně otevřeno pouze ke čtení. Prosím, zajděte sem zase později.

This forum powered by Phorum.
rss