Darwiniana

Seznam diskusních fór - Obchodni informace : 
Nabídka nástrojů a dalších pomůcek
Autor: Mirek Srba (IP zapsáno)
Datum: 23.11.2007 18:52

Dva včerejší dotazy a dnešní změna mého programu mě vyhecovaly k tomu že jsem se překonal a vytvořil jsem to co už mi asi půl roku leží v hlavě. Jedná se o nabídku pomůcek a hlavně pak nástrojů pro péči o rostliny.

Sami ze své zkušenosti víte že s dobrými nástroji se lépe pracuje, přispívají k pohodě pěstitele, ale i rostlin. Semenáčky mají lépe zapuštěné kořínky rovnou úzkou pinzetou a řezné plochy vytvořené ostrými nůžkami se zacelují lépe než ožvýkané tupým nástrojem.

Pro začátek jsem ve velkoobchodě vybral velikosti a modely, které se mě a mojí mámě osvědčily nejlépe. V nabídce jsou uvedeny též uržité komentáře k použití. Moje máma má velikost rukou M, já tak něco mezi M a L, takže by nástroje měly vyhovovat většině. Myslel jsem i na pěstitele s drobnějšími končetinami smiling smiley V případě zájmu je však možné zajistit i jiné modely.

Opět zde platí bez výjimky členská sleva 20% a případně též další slevy množstevní (10% nebo 25%), které je možné získat např. nákupem semen nebo rostlin ze stávající nabídky.

K nové nabídce nástrojů vede tento odkaz: [www.sarracenia.cz]

K celkové nabídce pak tento: [www.sarracenia.cz]



Toto fórum je dočasně otevřeno pouze ke čtení. Prosím, zajděte sem zase později.

This forum powered by Phorum.
rss