fórum
Pokud zde jste poprvé, určitě si přečtěte pravidla.
Seznam diskusních fór - Správní rada : 
Středa
Autor: Zdeněk Žáček čestný prezident společnosti (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2007 19:48

Ahoj SR!

Je středa, tak zase rekapitulace.
1/ Dobrá zpráva se SB. Přihlásil se nám kolega Zbyněk Ellinger z Brandýsa n/Labem. Jsem s ním v kontaktu. Už se spojil s Milošem a domlouvají se na předání agendy. Dostat se do Prahy pro něj není problém.
2/ Spojil jsem se s Monikou Hlavatou. Je stále ochotná pomáhat na "T" opravami a obrázky. Zvolna se skrz maily seznamujeme.
3/ Michal sází, co má, ale díry v chystaném čísle zatím stále zejí.
Sám jsem už odeslal úvodník, komplet tabuli na zadek a ilustraci Lowrieho k jeho přeloženému textu, který koriguje Patrik a hned jak skončí, odešle ho Michalovi na ftp. Chystám se odeslat článek ze Živy o darlingtonii od Honzy Franty (je třeba posoudit, zda přiložíme i doprovodné původní snímky). Ještě čekám od Honzy krátkou anotaci k uvedenému.
Jana, jak předpokládám, chystá svodku o výstavě a volbách, Michal cosi taky zmiňoval o něčem filosofickém, Patrik se potýká s příspěvkem o škůdcích, Jana určitě dodá summary.
Tímto se obracím na všechny, kdo sem zabrousí. V této chvíli by nám moc pomohl každý i kratší příspěvek z Vašich zkušeností. Co by se nevešlo do časově trochu pokulhávajícího chystaného čísla, vejde se do příštího či přespříštího. Pomocníci mohou případné příspěvky zasílat přímo na mou mailovou adresu či na adresy ostatních členů SR. Díky předem moc. Každý konkrétní počin je nyní ohromné helfnutí.

Díky za pozornost a chlubte se!

Zdenek

Re: Středa
Autor: Patrik Hudec prezident společnosti (IP zapsáno)
Datum: 19.09.2007 22:09

Korekce dokoncena, cekal jsem pouze na Zdenkovo vyjadreni ke 2 nejasnym bodum, vse od Zdenka ze vcerejsiho baliku jsem ulozil na FTP do slozky Zdenous.

ad SB: uzasne thumbs up



Toto fórum je dočasně otevřeno pouze ke čtení. Prosím, zajděte sem zase později.

Toto fórum můžete také odebírat mailem. Stačí poslat prázdný mail na forum_masozravky-subscribe@darwiniana.cz a odpovědět na odpověď.
Odhlásit se můžete stejným postupem přes adresu forum_masozravky-unsubscribe@darwiniana.cz.
Příspěvky do diskuze není (zatím) možné posílat poštou! Použijte web!

This forum powered by Phorum.
rss