Darwiniana

Seznam diskusních fór - Fórum : 
Opravy / úpravy
Autor: Patrik Hudec prezident společnosti (IP zapsáno)
Datum: 01.07.2017 15:30

Opraven odkaz na transparentní účet Darwiniany u Raiffeisenbank na [www.rb.cz] v sekci Příjem plateb [www.darwiniana.cz] / změna na straně banky.



Upraveno 2 krát. Naposledy upravil Patrik Hudec (01.07.2017 15:31)

Re: Opravy / úpravy
Autor: Patrik Hudec prezident společnosti (IP zapsáno)
Datum: 02.07.2017 17:35

Jsme si vědomi, že se v příspěvcích na tomto fóru u jmen bývalé Správní rady (SR), kteří již v ní nejsou, stále zobrazuje, že jsou členy SR. V důsledku toho se mj. u mě zobrazuje, že jsem prezident, a Katka Králová viceprezidentka.

Je to další rest, který musíme opravit. Protože si ale již současně pohráváme s myšlenkou většího upgradu celého fóra, resp. komplet webových stránek, je možné, že toto již ani nebudeme opravovat. Přeci jen se nejedná o nic urgentního a v podstatě s tím umí zacházet stejně pouze Michal Rubeš, který má ode mě seznam prioritnějších požadavků (je na něm i T2/2016, nebojte). Snad s tím nějak vydržíme/-te. spinning smiley sticking its tongue out

Re: Opravy / úpravy
Autor: Patrik Hudec prezident společnosti (IP zapsáno)
Datum: 12.07.2017 21:53

Další aktualizace, kdo má co na starosti [www.darwiniana.cz]

S tím souvisí technická chyba, že nefunguje proklik na daného člena. Pokud nebudeme umět opravit, tak linky smažeme.

Re: Opravy / úpravy
Autor: Patrik Hudec prezident společnosti (IP zapsáno)
Datum: 03.08.2017 21:40

Máme na testu úplně nové fórum.

Snad tedy nezjistíme nějaký zásadní či neřešitelný problém, který by nám nedovolil překlopit se do nového kabátku.

Re: Opravy / úpravy
Autor: Patrik Hudec prezident společnosti (IP zapsáno)
Datum: 05.08.2017 17:18

Ve výpisu naší Knihovny [www.darwiniana.cz] chyběly některé články, přestože v databázi zavedené byly a dříve se zobrazovaly.
Chybu Michal Rubeš opravil. Nicméně stejně jako ve většině ostatních případů prostě přestává být starý kód kompatibilními s novým systémem, na který nás postupně překlápí poskytovatel domény, a dělá nám to neplechu.

Další důvod, proč musíme zapracovat na novém vzhledu webu.

Re: Opravy / úpravy
Autor: Patrik Hudec prezident společnosti (IP zapsáno)
Datum: 09.08.2017 21:37

Pokračujeme v úpravách: z info@darwiniana.cz jsme udělali distribuční list, aby s došlou poštou mohlo pracovat více lidí a ulehčilo mi v povinnostech. Nově by většinu komunikace měl obstarat Adam Veleba, za mnou půjdou hlavně fakturační věci.

Nicméně v souvislosti s touto technickou úpravou už nebylo nadále možné používat info@darwiniana.cz také jako Google kalendář sloužící k odběru událostí. Zřídili jsme tedy nový a kdo měl starý přihlášený k odběru, tomu o víkendu prostě zmizel. Prvotně nešlo o záměr: Tento dopad jsme si neuvědomili, nicméně stejně by nakonec nebylo jiného řešení.

Novou výhodou bude, že jednoduchou změnou nastavení můžeme přidávat další správce událostí: aktuálně přibyli ještě Michal Rubeš a Kuba Štěpán. Daní za novinku je velice krkolomné pojmenování adresy kalendáře, které nezbývá než vykopírovat a vložit.

Nový kalendář akcí si můžete přidat do svého Google kalendáře [www.google.com] jednoduše tak, že do políčka „Přidat kalendář přítele“ napíšete darwiniana.cz_jikuskivc0en7qqf0tptf151q8@group.calendar.google.com

Žádná událost vám už neuteče.



Upraveno 1 krát. Naposledy upravil Patrik Hudec (09.08.2017 21:37)



Toto fórum je dočasně otevřeno pouze ke čtení. Prosím, zajděte sem zase později.

This forum powered by Phorum.
rss