(IP zapsáno)
(IP zapsáno)
Zadani je takove jake je, zbytek uz je na me, obracim se na vas s zadosti o pomoc nalezeni vhodnych technologii. jelikoz to budu financovat sam, uvitam spise levnejsi variantu - co pujde, tak "home made". Vzheled k tomu cos studoval si myslim ze mi budes hodne napomocny, preci jenom o ruznych metodach a technologiich vis, ja bych je musel slozite hledat.
(IP zapsáno)
(IP zapsáno)
(IP zapsáno)
ty s nim ve vitríně budeš mít problém...viděl jsem ho měřit měří celkem přesně, jenže nesmíš změnit vlhkost skokově to pak jde do háje, takže když máš vlhkost například 60% a foukneš na něj mlhovačem tak ti kondík za pár set jde do kytek
třeba ty něco najdeš...
(IP zapsáno)
(IP zapsáno)
(IP zapsáno)
Pokud ne, budu si muset pujcit luxmetr a merit.
(IP zapsáno)
(IP zapsáno)
(IP zapsáno)
Druhá, opačná možnost, je přejasněno vedro...pomocí elektromotorku, se žaluzie nastaví do stínící polohy, aktivuje se přes spínačky větrání pomocí PC větráků a rovněž se vypne umělé osvětlení.

(IP zapsáno)
Jinak řešení měření osvětlení dobrý. Jen do tý ZV u OZ hod digitální potenciometr. Prodávaji se za pár korun a daji se řídit třeba přes SPI. A máš krásně laditelný zesílení. Plus nepobírám proč bys tam měl mít dva OZ??? Stačí ti ty 2V nacpat do interního A/D převodníku. to tvuj čip určitě má a zbytek řešit softwarově. Měj se
(IP zapsáno)
Jinak s tim operakem mas pravdu, ja to spis bral tak, abych ty 2 volty jeste trebas 10x zesilil, ale nabizi se otazka proc
ty dva volty bohate staci pro A/D prevodnik. Po tom digitalnim potiku se podivam, nikdy jsem s tim nedelal, tak nevim. Dik za napad.
(IP zapsáno)
plus ten dig. potenciometr funguje nejčastěji přes SPI. Zašleš první byte (status registr) a následně druhý byte (logická hodnota od 0 do 255) což odpovídá odporu na stupnici 0 až třeba 5k podle toho kterej si koupíš. Toť vše. sranda...měj se
|
Toto fórum můžete také odebírat mailem. Stačí poslat prázdný mail na forum_masozravky-subscribe@darwiniana.cz a odpovědět na odpověď. Odhlásit se můžete stejným postupem přes adresu forum_masozravky-unsubscribe@darwiniana.cz. Příspěvky do diskuze není (zatím) možné posílat poštou! Použijte web! |
|
|