na okno a celkem překvapeně počítal - na jediném stvolu
kapenzisky jsem napočítal 32 (slovy třicet dva) květy
. Už jsem jich kdysi měl 27, ale až teď mne napadlo zkusit zjistit, kolik tak asi může mít kapenziska nejvíc květů
?

, i když jste "lepší"...
, ten můj je v pozadí 

(IP zapsáno)

(IP zapsáno)
(IP zapsáno)
Stává se často, že u kapensisky na vrcholu květního stonku vyrostou nové rostlinky? Mé kapensisce se to teď právě stalo, jedna vyrůstá ze strany a drohá pokračuje nahoru po vzoru květního stvolu. Zatím jsou dvě, ale myslím, že se jejich počet bude zvyšovat - uvidíme.
(IP zapsáno)
příroda si nevybírá
...
(IP zapsáno)
(IP zapsáno)
- jsou to odnože. Ale že zrovna u kapensisky, u tohoto druhu jsem to ještě neviděl.
(IP zapsáno)
Na levém stvolu jsem napočítal 39.

(IP zapsáno)
(IP zapsáno)
.
.

(IP zapsáno)
prales je čím dál hezčí 

Pozorovat 3x denně kytky zda neporostly, zda se jim daří atd. asi opravdu není normální.
Většinou to zalévám vodou z vodovodu. Občas, když se mi podaří "levněji" koupit destilku, tak to zalévám destilkou. Ale to se trošku prodraží, když denně (v horkých dnech) spotřebuješ tak 5 litrů na zalévání. To je celé mé tajemství.
Klidně se inspiruj, na toto nemám "kopyrajt"

(IP zapsáno)
.
.
(IP zapsáno)|
Toto fórum můžete také odebírat mailem. Stačí poslat prázdný mail na forum_masozravky-subscribe@darwiniana.cz a odpovědět na odpověď. Odhlásit se můžete stejným postupem přes adresu forum_masozravky-unsubscribe@darwiniana.cz. Příspěvky do diskuze není (zatím) možné posílat poštou! Použijte web! |
|
|