![]() |
|
| Pokud zde jste poprvé, určitě si přečtěte pravidla. | |
(IP zapsáno)
. Teď je například obalená puklicemi a dostává 2x denně insekticidovou sprchu... že vypadá strašně
?
??
svítíš hodně??
(IP zapsáno)
.
. Na fotkách je samozřejmě jen ta hezčí
.
(IP zapsáno)
. Je částečně i mrazuvzdorná, pokud je navyklá na střídání teplot (venku).
(IP zapsáno)
(IP zapsáno)
(IP zapsáno)
Pasti se za cely rok snad nezvetsily ani o mm, ted prave rostou jen listecky, taky zadna oslnujici velikost. No snad za par let budou lacky alespon dvojnasobne, at pak ve stari na ne bude videt 
(IP zapsáno)
.
(IP zapsáno)
Já mám cefíka rovněž od něj, ale až tak nadšením nehýřím. Tak teď alespoň vím, že chyba je někde u mě
Jejda tak teď budu muset popřemýšlet, co vylepšit, aby se cefiku dařilo lépe i u mě. Světla má dostatek, vody taky...tak snad ledaže by byla nízká vlhkost? Vy ji máte v uzavřené nádobě nebo jen volně? Já jej mám jen volně, semtam rosím...
(IP zapsáno)
(IP zapsáno)
A teď v zimě spíš v chládku (kolem 15°C) a vody jen tak decentně, aby v ní moc nestál.
(IP zapsáno)
(IP zapsáno)
(IP zapsáno)
Takže snad to případné zájemce v pěstování povzbudí.
|
Toto fórum můžete také odebírat mailem. Stačí poslat prázdný mail na forum_masozravky-subscribe@darwiniana.cz a odpovědět na odpověď. Odhlásit se můžete stejným postupem přes adresu forum_masozravky-unsubscribe@darwiniana.cz. Příspěvky do diskuze není (zatím) možné posílat poštou! Použijte web! |
|
|