Darwiniana

Seznam diskusních fór - Fórum : 
Soukromé zprávy
Autor: Patrik Hudec prezident společnosti (IP zapsáno)
Datum: 25.07.2008 19:01

Mám tušení, že kdysi jsem si někde nastavil, že nechci, aby se mi odeslané zprávy ukládaly mezi odeslané (toto nastavení jsem už samozřejmě nenašel - evidentně projev stárnutí). Teď jsem zjistil, že včerejší jedna soukromá zpráva se mi dostala mezi odeslané, následná odpověď již ne. Je to nějakým novým nastavením nebo prostě chyba?

a připomínám se s formátováním [www.darwiniana.cz]

děkuji

Re: Soukromé zprávy
Autor: Jakub Štěpán (IP zapsáno)
Datum: 25.07.2008 19:14

Ahoj,
když píšeš SZ, hned pod oknem pro nadpis (téma) je nabídka "Ponechat kopii v odeslaných zprávách". To buď zaškrtneš nebo ne winking smiley. Mělo by to tak fungovat...

Autor: Adam Veleba člen správní rady (IP zapsáno)
Datum: 25.07.2008 20:48

To funguje, ale já na to většinou vzpomenu až potom, co zprávu odešlu... a pak pozdě bycha honit grinning smiley

Autor: Jakub Štěpán (IP zapsáno)
Datum: 25.07.2008 21:33

Bylo by dobré, dát to do individuálního nastavení fóra (Moje kontrolní centrum > Volby > Nastavení fóra).

Autor: Michal Rubeš správce webu (IP zapsáno)
Datum: 26.07.2008 09:58

Nastavení této možnosti ve fóru není. Standartně je volba "uložit" nezaškrtnutá.

Dodělávat to nebudu, fórum jsem nepsal já, je postavené na Phorum.org. Každou změnu v programování bych pak musel dělat i ve všech dalších verzích při upgradech.

Tak se s tím zkuste prosím nějak vyrovnat. winking smiley

http://www.termiter.cz/dokuwiki/_media/michal.jpg?w=60
Michal

Bohužel, do tohoto fóra mohou přispívat pouze přihlášení návštěvníci.

Toto fórum můžete také odebírat mailem. Stačí poslat prázdný mail na forum_masozravky-subscribe@darwiniana.cz a odpovědět na odpověď.
Odhlásit se můžete stejným postupem přes adresu forum_masozravky-unsubscribe@darwiniana.cz.
Příspěvky do diskuze není (zatím) možné posílat poštou! Použijte web!

This forum powered by Phorum.
rss