(IP zapsáno)

(IP zapsáno)
Nerozumím polovině toho, co jste tu napsal. Termíny jako "AJAXové rozhraní", "APlus" a podobné mi nic neříkají (ano, jsem IT ignorant, hrdě to přiznávám). Největšího softwarového giganta zrovna nežeru, Vista mě nenadchla, používám XP... kdyby existovaly linuxové verze některých programů, které nutně potřebuji (no a popravdě řečeno, kdyby pod linuxem jely moje oblíbené hry), Windows bych nepoužíval. Možná právě proto mě ani nijak neohromila ani nenadchla služba Live...

(IP zapsáno)
Lidi to prakticky nepoužívají, a tak by to fungovalo třeba pro deset lidí za rok, takže se raději budu věnovat něčemu s větší prioritou a impaktem.
. Ale to Open ID má jednu nevýhodu - existují už dva systémy hromadného přihlašování a lidé nebudou chtít mít 2 účty. Tato sytuace je podobná jako na poli kecálků.
(IP zapsáno)
|
Toto fórum můžete také odebírat mailem. Stačí poslat prázdný mail na forum_masozravky-subscribe@darwiniana.cz a odpovědět na odpověď. Odhlásit se můžete stejným postupem přes adresu forum_masozravky-unsubscribe@darwiniana.cz. Příspěvky do diskuze není (zatím) možné posílat poštou! Použijte web! |
|
|